Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygnet

Kroppen vet inte
när den ska sova, vakna
dag - natt lika mörkt




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-14 08:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Stackars kropp, vi får hjälpa den på traven med våra klockor och lampor. Men den stretar emot. Fint skrivet!
2019-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2019-12-16

  Njord
Sant lika på sommaren fast tvärtom.

2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP