Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isfallsklättring


Att något fortsätter
kan vara det avgörande tillropet,
både uppfordrande och uppmuntrande;
att ett nytt däck är på väg
från Wiggle i England
till landsvägscykeln
på rollern uppe på övervåningen

eller att Annas dotter Sara
ställt i utsikt julaftonsfirande
med hela den norrländska outbacksläkten
på gården i Niemiholm

Veckorna är som en isfallsklättring
utlagd horisontellt

Dagarna sköljer ansiktena
med vågor av kallt ljus

När ytterdörren slår igen
skakar hela huset
utan att någon är arg




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-14 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP