Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datortomografi



Spegelarbete kallas förakt
mot motstånd
Riktad ideologi
Intressen utan moral
Folket i Bild
Avståndet till fantasin är långt
Faktorns aska i en urna
Världspolitik




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-12-15 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP