Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 18.12,19

julstjärnan ej tänts
när nu vännerna har flytt
ensamt livet blir

© Bosse 18 december 2019.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-12-18 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten