Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstress

Bakning, städning, glögg,
julöl, nubbe till sillen.
Stressen dränks i sprit!




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-19 07:58



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Träffande beskrivning av en inte alltför ovanlig verklighet.
2019-12-19

    Lena Staaf VIP
Finns alltid skäl att ta till sprit för den törstige. Sordin på julstämningen uppstår.
2019-12-19

  KattenKin VIP
Visst är det så många gånger. Bra och verklighetsförankrad haiku!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP