Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Citat ur "Den förlorade barnomsorgen"


FEM AV TIO

Fem av tio körkortsinnehavare,
borde aldrig fått körkort,
liksom fem av tio barnfamiljer,
är olämpliga som föräldrar.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-12-22 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP