Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan tyrolerhatt.


Du borde göra dig en foliehatt

Du borde göra dig en foliehatt
Bara därför att
Du fått ett litet fnatt!
Du borde göra dig en foliehatt
För att kunna sova gott inatt!

Amen.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av PsyksjukPoesi
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-22 23:19



Bookmark and Share


    Askanden
foliehatt kan någon gång vara sund skepsis.

jag lyckades bli kallad foliehatt när jag misstänkte att flygplanet i iran blivit nedskjutet (redan första dagen) av vådaaeld, i ett skede när det inledande utlåtande som amerikansk säkerhetstjänst gjorde inte sett missilsignatur.


2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

PsyksjukPoesi