Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passa då för fan

Jag är inte redo att ta reda på vem jag är
När läkemedlen gått ur kroppen vem är här
Utan skyddsnät
Utan skal av kevlar
Plågad av demoner och spökena som kallas Samvetskval på grund av ouppfyllda ideal

Vad har vi för val
Vi som är utanför boxen enbart för att vi inte platsar
Vi hendekagoner som bara nästan passar
In där
Borde vara en
Cylinder
Kanske, kanske om man, om man pressar
Banka hårt som fan så kanske nästan
In, in, in
Spring, spring, spring
Tiden bara rinn, rinn, rinn
Rinner iväg
Stå där
Vem där
Jag är
Mysteriet personifierad
Något som enligt andra måste bli
Definierad
För att kunna bli
Accepterad




Skapa | Skriva av PsyksjukPoesi
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-10-30 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PsyksjukPoesi