Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ADEHÅDE

ADHD-medicin ska göra mig mer motiverad
Koncentrationsförmågan ska fixas så jag fungerar
Men varför känner jag inte ett skit hur jag än doserar

Rekommenderade maxdosen är alltför låg
Tankarna rusar likförbannat fram som ett x2000tåg
Vart jag lagt nycklarna, pffft det kommer jag inte heller ihåg

Hör inte helt på vad du säger, dina läppar rör sig och det är nog viktiga grejer
Men du skulle lika gärna kunna prata ett annat språk
Mina tankar är redan på sitt andra åk

På mitt mentala x2000 är biljetterna slutsålda resten av säsongen
Så du får sitta så vackert och vänta på perrongen

Men jag ja-ar och nej-ar trovärdigt på rätta ställena,
hoppas ja'...
Det är ju inte ditt fel, det vet du va'...
Försöker så jävla hårt.
Förlåt.







Skapa | Skriva av PsyksjukPoesi
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-27 22:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar!
Och lite speciellt strofen " Mina tankar är redan på sitt andra åk".
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

PsyksjukPoesi