Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Element



Jag befinner mig
i ett tillstånd
där tidens öde spelar in
då det gäller att överleva
en värld i drömmar
Dessa häpnadsväckande
fantasilösa nätter
är en plåga
som saknar moral
ovärderliga
för vissa
vilka drabbar oss alla




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-12-27 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP