Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En värld tittar på en annan


Snilleblixten


Det är en måne
förvisso helt grön
som kretsar kring
klokhetens boning

och den planeten
är även den grön
där hav inte täcker
dess yta

Ett under i herrarnas
livsharmoni
Skicka gurun till folket, han
berättar nog gärna!

Men redan har vi
som nu rekognoscerat
förstått hur de styrande
sparar naturen

För månen har de
gjort till boskapens plats
så att vargar kan yla
i hemvärldens skogar.



19/12 2019




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-27 18:43



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Jag känner mig lite dum när jag läser - som att här sägs något riktigt och viktigt som jag missar!
2019-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP