Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korta minnesfragment av en barndomssemester i Danmark med familjen


Danmark 1990

Vårvindar friska till måsarnas skri
På stranden löpte jag, minns de dagar som nu är förbi
Sorglösheten och glädjens dagar
En tid när det ej fanns begränsning eller lagar

Natten lyses upp i färger och ljus vi sällan har sett
Lystmäte stillat och underhållen på bästa sätt
Gjutna i metall och järn kämpar de enorma bestarna
Slutligen slagen till marken av de blivande mästarna

En tid som ej får ta slut eller nå sin ände
Där varje barn skrattar och finner sin frände
Äventyr fyllt till bredden med monstertruckar, Legoland
Och den härliga känslan av fötter i blöt sand

Dagar då livet är som bäst
Fullständig lycka och skratten som flest




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-12-27 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord