Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsol


Morgon fylld av
nyfikenhet
på dagen som
ser ut
att låta himlen
bada i solljus

En leende dag
ljus och hoppfull

Efter veckor av
regnande
öppnar sig
en stängd himmel
åter

I trädet
en ensam koltrast
som vänt näbben
i östlig riktning
mot horisontens
ljusa rand












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-28 10:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin dikt om ljusnande dag!
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP