Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensnätter

Det är månskensnätter nu
De där nätterna som blir utan sömn
För i det starka silverljuset
Drömmer jag bara vakna mardrömmar
Och jag har mer än en natt nu
Försökt prata med månen där ute
Men den bara hånler till svar
Och skänker svarta träd
En silverskimrande skugga även i natt




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-30 08:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text med känsla och beröring
2020-01-04

    Lena Staaf VIP
Vackert och starkt.
2020-01-04

    Sefarge VIP
strålande skaldekonst!
;)


2019-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text om att inte kunna komma till ro och somna!
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP