Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite humor i den svarta svärtan, och en rejäl blinkning åt hjältarna i The Kristet Utseende. Väl mött!


Return of the Jedi Holk

 


 


Moderskeppet är fyllt av meskalin


och dödsstjärnan stinker marockan.


Skywalker stjäl Maradonas efedrin,


och snortar glatt från Obi-Wans organ.


 


Klåda och ticks, törst och amnesi.


Kommer väktarna av moffe stå dem bi?


Sot och bensin, aska och smolk.


If they only knew the power of the holk!


 


Kemisk glädje, purple haze.
Hjälp oss, vi är lost in space!
Rymdgrusgodis, kosmiskt rus,
svävande i rosalila ljus.
Return of the Jedi Holk! 
Return of the Jedi Holk!
Return of the Jedi Holk!


 


 


Lasersvärdet, en fallos av uran,


skär igenom nyckelben och plåt.


Bristen på opium, Subutex och svart afgan


får Chewbacca att brista ut i gråt.


 


Värk och abstistens, frossa och svett.


Tvingas väktarna av moffe till reträtt?


Kolmonoxid, tjära och solk.


If they only knew the power of the holk!


 


Risperdal och flugsvampsthé
blir en hallucinogen puré
Mögligt haschisch, Citodon:
Hjälp oss, vi behöver metadon!
Return of the Jedi Holk!
Return of the Jedi Holk!
Return of the Jedi Holk!


 


 


Jabba han sveper hutt på hutt på hutt.


Han Solo är fyllsjuk som ett svin:


Han spyr som en spetälsk, då magen är kaputt,


Boba Fett bjuder mäsk och samarin.


 


Ilska och hat, astma och krupp.


Nu har väktarna av moffe givit upp.


Pundarna från Mars, ett döende folk.


If they only knew the power of the holk!


 


Androgyna liemän,
utsända av Jean-Marie Le Pen,
Vaders trogna, högra hand,
sätter alla rymdskeppen i brand.
Return of the Jedi Holk!
Return of the Jedi Holk!
Return of the Jedi Holk!


 


 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Judas Ekholm VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-30 18:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Kanontext och kul att läsa

Schysst flow och det råder ingen brist på inspiration
2020-01-01

    Lena Staaf VIP
En hiskeligt rolig dikt som virvlar bort i drogrus och rymdgrus
2019-12-30

    ej medlem längre
"Jabba han sveper hutt på hutt på hutt."

Fick mig att skratta.

Vilket är väldigt svårt
om du inte visste.

Brukar mest vara
jag som festlig.

(Förresten, jag tycker att
snus gör en mänsklig.

Ingen drog,
enligt min mening,
och noll kalorier!

Värsta banta medlet.)
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP