Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.instagram.com/p/B6tk0M-gNg6/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&fbclid=IwAR2RS1FaNv5lArUBlyQOkcKIyfPY6KnA37F0fZJ1A5xUu0OFgLqjMPnUZnQ


bara kärlek och längtan efter mera kärlek

Togetherness

match Made in Heaven

alltid kärlek

vill du prata med mig?

vill du vara med mig?

oönskad

bortvald

och alltid önskad och vald av Gud

Togetherness alltid med Gud

alltid Älskad

bara kärlek

men jag behöver min man

jag behöver min familj

jag ber Gud i Jesus Guds Sons Namn om att bo med min familj och om att dansa med min man

kärleksfamiljen

som jag längtar efter

ber och gör mitt bästa med att vara kärlek

med personer som vill vara med mig

och med personer som väljer bort mig

bara kärlek

och längtan efter

mera kärlek

https://www.youtube.com/watch?v=86IQa-ra3Uk




Fri vers av Ess VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-31 00:42



Bookmark and Share


  Oculi boni
Vi är många som längtar.
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP