Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves

Väntar på gryning
en solglimt vid horisonten
inte idag heller




Fri vers av Gunnel Eriksson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-12-31 06:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa nu är man solsugen. Bra!!!
2020-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Låter trist, vi har haft sol och blå himmel.
2019-12-31

    Birgersdotter VIP
Här i norr ser jag solen
2019-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Här i Gävle vill solen titta fram.
2019-12-31

  Cikoria Blå VIP
Bra haiku.
Visst vill bi ha lite solljus.
2019-12-31

    ej medlem längre
slutar fint,
annars brukar
haikus vara
så abrupta,
men här var
det välgjort.
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP