Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets sång


det gör ont jag inte sett det förut
hur mörkret går med tunga fötter
över allt det späda och gröna
och hur dagen strör ut frostens glitter
över det ömtåliga
men så stryker solens ljusfingrar bort det vita
I morgondräkt andas
en droppe ljus in svart rymd ut
speglad i jord ringer klockor små
Sköra droppar bryter jorden
och sjunger livets sång
Ännu en gång




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-01 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP