Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symtom



Strängen mellan mig
samt det okända
är lång
förnimbar
och påfrestande envis
Min enda paus
är under sömnen
Jag är fånge
i min egen skugga
den vakna delen
av mitt liv
Oförklarligt ensam




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-02 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP