Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apelsinblomsrökelse

En doft av apelsinblomsrökelse
Som dyker upp var och när som helst
Har valt att slå följe med mig
En iskall dag i svagt vinterskimmer
En sen kväll då jag ligger i min säng
När jag sitter och läser på biblioteket
Plötsligt är den bara där doften
Som om rökelsen stod framför mig

Och jag kan inte låta bli att förundras
Vem eller vad det är som slagit mig följe
Och visar sin närvaro då och då
Med sin doft av apelsinblomsrökelse




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-02 09:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslofylld
2020-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Tror det är en hälsning från någon som du saknar och längtar efter.
2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP