Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste ingenting(Gråvädersdag)


Den höga
tuijabusken
skälver
i vinddraget
kring husknuten

gungar motsols
fram och åter

Gråvädersdag
mild och blåsig
ännu skissartad

iakttar ännu
bara

Grannens tre
båtar
under
pressenning

Tvärs över vägen
mot
mexitegelvillans
vita vägg
en Harley davidson
alltid halvt lutad
mot ett fönster
(sällan eller aldrig
använd)

Gör en inre skiss över
alla
ska,borde,kanske,måste

och undrar över vad
som är vad egentligen

En gråväderskiss
ännu på
planeringsstadiet







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-02 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP