Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sista

klockorna ringer för utgång och
en svartklädd klunga makar sig ut
det är januari
det är varje dag ur livet det är inget kvar av något
det är handskakningar och näsduken i innerfickan åker fram igen
och en dag ska det vara ditt namn din kista punkt
för alla meningar som påbörjats om ditt liv
och den svartklädda klungan ska maka sig igen
ingång utgång tack och tårta näsduk klockor
blommorna på kransgården i en vecka minst
och jorden ska inte vara sig lik
jo jorden ska vara sig lik




Fri vers av Marta
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-02 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta