Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är tagen ur mitt rödgula häfte, utlagda som de är från högre nummer till lägre. Istället för som så vanligt är, det omvända. Bilden är ett sådant underbart samarbete mellan min kamera och det som blivit motivet.


(nr 35 av 124) En dag





En dag
jag ihjäl dig skall ha
över alla gränser jag hatar dig
mot himlen stiger
min ilska i din frånvaro

du borde veta varför
jag hatar dig så
din jävla skitstövel
komma här och skrävla
komma här och förtala mig

när jag strypt dig
måste jag väl ändå få ro
bara jag hade dig
på en armlängds avstånd
jag vill egentligen inte se dig mera

du är inte värd att dö
för jag har aldrig tagit någons liv
och jag vill inte ha ditt blod
på mina händer

jag vill att du skall veta detta
jag vill inte ha ditt blod
på mina händer

men i mina tankar
stryper jag dig långsamt var natt
en dag skall din sista dag vara här
den dagen skall jag komma att minnas
som min allra första
i mitt nya liv




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-03 23:50



Bookmark and Share


  Snöspår
Mycket text. Bottnar. Om ilska och varför man ska låta våldet vara.
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP