Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envis blåst

Vind ruskar träden
fåglar i topp hänger med
kanske nöjestur




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-01-04 17:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Haha Vilken härlig humor i denna. Jaa fåglarna kanske njuter i blåsten. Lite tivoli för dem.
2020-01-09

    Birgersdotter VIP
Härlig text...Ja här i norr blåser det mycket i omgångar
2020-01-05

  limerick
De begåvade kråkfåglarna uppskattar nog gungandet.
2020-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Här på östkusten är det ett förfärligt blåsande.
2020-01-04

  thyra
Härlig tanke, som gungor nästan :)
2020-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Intressant det här, ofta sitter dom ytterst på grenarna, funderar ibland på varför dom inte sitter närmare stammarna.
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP