Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"For he that is entered into his rest, he also hath ceased from his own works, as God did from his." Hebrews 4:10


You deserve someone who thinks you´re too important to loose

jag skrev hej då

jag kände att jag behöver kärlek

istället

och den kärleken finns inte från någon annan människa

som jag träffat

nej

hellre i Sanningen

än i det förljugna

sminkade

hållfasthetstestade

sa nej och varför

bad två av deras vänner om hjälp med att förklara att jag behöver kärlek

gråter sedan tre dygn

valde att se att jag är Älskad och att jag behöver kärlek

istället för att bli ignorerad och höra hårda och kalla ord

och inte vara älskad

jag sa nej tack till det dom erbjöd

jag sa ja till tårar i tre dygn

och ensamhets- och övergivenhetsförtvivlan

ber

svettas

flämtar

svårt att andas

med spruckna läppar

går jag ut i skogen på 2020´s femte dag

"tala din sanning"

sa klok kvinna

svaret är hjärtskärande

Hoppet håller jag i handen

"And my God will liberally supply (fill until full) your every need according to His riches in glory in Christ Jesus." Philippians 4:19




Fri vers av Ess VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-05 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag sa ja till tårar i tre dygn

och ensamhets- och övergivenhetsförtvivlan

ber

svettas

flämtar

svårt att andas"

För ett tag sen grät
jag så mycket att
jag fick, just, andnöd,
astmaliknande
till och med.

Men jag fortsatte
att gråta,
och det verkar,
på visst vis,
som om det
läkte då.

Jag är en ny
människa nu.

Full av kärlek.

Inga
hämndkänslor

Bara ren
kärlek.
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP