Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så lika vi är klokuggla


du går i dvala jag sover
medan vi läker
så ömtåliga för vindens kårar
tänker dig varje dag
och häller upp dina ord i koppen
rör om med alla tankar
dricker varje droppe
känner värmen
sprida sig genom kroppen
den som inte ser duvorna i dina händer
fåglarnas bon bland dina grenar
förstår jag inte




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2020-01-05 17:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kramar
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP