Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst



droppar skrattfåglar i min hand
när jag läser våra minnen
att med ord förklara det jag själv inte kan förstå
den jag en gång släppt in bor där för alltid
det vackra med allt, du lever samma
Sitter och lyssnar till vingesuset
och koltrastens drillande flöjt
Parkerad i dagens vandrande skugga

Ha en alldeles underbar eftermiddag klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-06 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP