Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En människa kan ju dels själv vara 'sig själv närmast' och fuska sig fram i tillvaron. Samtidigt ha en sorts moral att döma andra som även de fuskar, komma på dem och 'hänga ut dem' och ändå själv tycka sig 'gå fri', är det sympati?


En sådan där fråga, delikat






Om Agda i slöjden sin gör,
ett pris för att ära den som sig bör,
ändå sedan själv fuskar i spel,
gör förloraren till vinnarens fördel,
kan hon döma sedan som favör?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2020-01-06 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP