Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Varför bär du det med dig? Av Sturesdotter.


Kritik på en text (1923) rick






Ryggsäcken rock en roll,
dans är lik en boll,
den studsar litet hit och dit,
ibland blir till en fin invit,
den som läser med emfas kan ha koll...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-06 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP