Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väder

ser du det inte?
molnen vinden luften fukten
horisonten: jag vet att det var vidder här en gång
innan vi lekte oss säkra
med skyline och shopping och ord

vad vi egentligen är
är utsatta
regnet blåsten torkan solen åskan
grottmänniskor skräckslagna för att tappa
kontrollen över vår överlevnad

i en lägenhet insvept i mitt täcke
dricker kaffe från bortom horisonten
så många saker så mycket processer
så många skydd
molnen tornar upp sig
regnet faller snart

sanningar och lögn ska flyta i pölarna
havet ska svälja det
marken ska fyllas och tystna




Fri vers av Marta
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-08 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta