Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God natt kramar <3


älskade uggla



det oförklarligas knutar faller lösa isär
när lampan tändes
bladen sakta vändes
andetagen fyller oss med liv
tackar dig för de ljusa stunderna
då din närhet byggde broar över djupen
ty de lärde mig vad trygghet är




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-08 20:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oroar mig dock för du överansträngning dig
2023-06-07

  morgonstjärna VIP
Tack själv för att du finns där
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP