Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenmansland

Minns barndomen
en sångspiral
vars toner är
hämtade ur ditt namn.
Idag tappade jag kombinationen,
innan jag öppnar,
det är en bokstav,
vilken?
Bör jag stava ditt namn?
Om jag glömt efter långa längtan!?
200108




Fri vers av Jamal A.
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-08 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jamal A.

Senast publicerade
Du är här
Du
Ingenmansland
* Se alla