Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är här

Inspirerad av Rafik Sabir:

Du är där
du är här
jag är där, inte här,
vart är där?
Vet icke utom
du är här och där
någonstans.
Du finns här
trots du är där
ovetande,
du känner närvaron
men, var är jag?
Kanske här eller där
ändå varken eller.
200102




Fri vers av Jamal A.
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-11 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jamal A.

Senast publicerade
Du är här
Du
Ingenmansland
* Se alla