Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar ingenting och ändå allt

 

I hundgården går alltid någon ensamvarg
Och känner sig utsvulten och arg

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-01-12 01:32



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Fullmatad minimalism!
2020-01-13

  Blomma-Stjärna VIP
titeln + dina två rader + Lena Staafs kommentar = kanon!
2020-01-12

  DavidM VIP
Två rader som rymmer en hel berättelse.
2020-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra.
2020-01-12

    Lena Staaf VIP
Ensamvargar är inte alltid att leka med! Eller så är de det.
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP