Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Många detektivhistorier utspelar sig helt eller delvis på just hotell och andra sorters gästgiverier. Det är en miljö som 'tillåter' litet av varje. Där kan yrkeskriminella, deltidskriminella och 'vanliga människor' vilka inte begår brott så gärna, träffa


Det bästa med hotell (II)




och liknande inrättningar,
måste vara att
det går att

sova på maten,
vara litet lagom
anonym där och

att de ofta
är en sorts
kostnadseffektiva oaser inom

vars väggar en
själv kan vara
just själv eller

en del av
den lågintensiva gruppen.
Som bara ibland...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-14 02:45



Bookmark and Share


  ULJO
Det bästa med hotell är frukosten.
2020-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP