Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE DÄR ÅREN

De där åren då allt fungerade

och då ingenting falerade

De där åren innan tabletterna

innan springandet på nätterna

Jag var frisk då, inte alls så tung

Det var enklare

att vara ung!

 

LARZ GUSTAFSSON 14/1 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2020-01-14 20:48



Bookmark and Share


  Koloristen
Good one. Know the feeling.
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP