Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hope&Belive

Ett litet hjärta i sten med en ängel på
Som skänker lite tro med sitt budskap
Ett litet hjärta i sten med en ängel på
Som ger sin ägare lite förtröstan i natten
Dessa har jag i min ägo just nu
Men en dag ska de gå vidare
Till någon som behöver lite hjälp
Med att finna lite tro och förtröstan
När livet blir lite för påtagligt
Bli deras skyddsängel för ett tag

Två små hjärtan med änglar på
Som ett bevingat budskap bär
HOPE & BELIVE
Jag vill skänka till min vänner




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-15 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text full av hopp i beröring!
2020-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Jag fick en sådan när livet var tungt och besvärligt, hjärtat är rött, ängeln är vit.
Den kändes skön att hålla i handen.
2020-01-15

  ULJO
Fint tänkt.
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP