Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taktlös för man henne inte, någonstans..

 

Låter en röst mogna och 

bli brutalt ärlig

Finner sig inte i något annat 

än att bli hörd

Hon gör upp med missväxt och 

felaktiga skördar 

Hon plöjer rejäla fåror där en 

ny sådd ska gro

Hon är en dans som inte går 

att bjuda upp...

 

Hon är en syn att skåda 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-15 13:27



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En mycket tydlig bild du målar upp
osentimental och stolt som går från missväxt till nysådd Applåd!
2020-01-16

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om en mänsklig utveckling och frigörelse.
2020-01-16

  Gunnar Hilén VIP
Att sätta ner foten och kräva att bli hörd.....känns mycket bra !
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP