Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyfiken i en strut, där hittar den ut...


Några högst allvarliga rim






Katten och hunden
de sova för stunden
regnet det skvalar
medan sotflingor dalar

hjärtan lär brinna
då januarimoln hinna
ikapp människors nesa
trots de vill resa

i flygande fläng
hörs körandets gäng
sjung och ge hals
till inställda dansbanors vals

kanske till folkets park
skorna styrs i knark
hellre halsa en bira
om lusten består i svira




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-16 10:13



Bookmark and Share


  ULJO
Ordlista i rim, verkligen.
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP