Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta omhand

 

Jag lagar kläder, lagar mat
Lagar livet i största allmänhet
Laga mig ut innan mörkret faller

Stoppa sockor, stoppar ståhej
Stoppa tiden en stund varje dag
Stoppar om mig på kvällen




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-18 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan laga sig mycket och stoppa. En text med mersmak!
2021-06-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så är ofta kvinnans liv. Ibland kan man sakna någon annans omtanke.
2020-01-19

  Solweig Jansson VIP
Härlig och så träffande test ! Jag brukade tänka att om alla kvinnor slutade att gör a allt det du beskriver skulle civilisationer gå under och imperier rasa samman !
2020-01-19

    Lena Staaf VIP
Omvårdnad och omtanke i alla dessa (oftast kvinnliga) göromål. Bara inte glömma sig själv. Laga sig ut!!
2020-01-18

  Nanna X
Dina rim är som en glimt i ögat i det svåra livet, mycket värdefulla. Ta hand om dig vännen!
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP