Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det här är lågvatten av en orsak. I en nära framtid hotar de med att packa säcken och dra sin färde. Här har de säkert sina som regler. I Danmark, de egna regler har, utöver språket.


Det de har…




...det har di i Danmark.
De har kanske inga egna flygplan.
Men de har en flygplats.
Den finns där av en speciell anledning.
Det är av rena rama om-tanken.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-18 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP