Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräns



Komplexa bilder
Socialt kompetenta
Psykisk kraft i relevant form
Eftertraktade intressen
Jämbördiga motiv
Köttets änglar
Inre förbindelser
med yttre enheter




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2020-01-19 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP