Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tidlösa poesin

 

Döda poeter lever vidare
Viskningar från revor och revben
Står som ryggmärg i bibliotek

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-01-19 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh dessa dikter, dessa utpressade kroppar av blod, svett och liv. Gillar din text i sin levande gestaltning mycket!
2020-01-21

  TrollTörnTrappan VIP
Betryggande poetisk bild... av ett slitet, ensligt sällskap?!
2020-01-20

  Bjarne Nordbö
Väl fångat.
2020-01-20

    Lena Staaf VIP
Oryggliga, även när man måste blåsa bort damm från dem.
Fina tankar av dig om poesins ändlösa liv.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP