Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga



En fysisk ande bor
i min själ
Hon spelar med tiden
som gömställe
Hon är äventyrerskan
i rummet
Gömd
I det förflutna
spelar hon sina spratt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2020-01-20 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP