Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trump-en Senryu



Tjurig behöver
napp istället för att få
allt han pekar på


den historiska riksrätten mot Trump
"presidenten förtjänar det" i dag startar processen
som bekant vinner den starkaste rösten
många följer trots otaliga fel och brister
medvetna blundar, alla som gynnas
förbrukade kritiker sparkas
är allt ett spel för gallerierna för att få ytterligare
en mandatperiod ?
stor ynkedom dessa fega plagiat som inte
står upp för rättvisan
varför ska ohederlighet maktfullkomlighet
som enbart ser den egna näsan segra !




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2020-01-21 10:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
glädjande kan dra på läppen
2023-01-25

  morgonstjärna VIP
hade stor lust lägga ut den
fast då stannar väl datorn.
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP