Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte hört dem just detta debattera i programmet 'Fråga Lund', men ibland jämförs människa med hund, den första sägs maten för mindre underkastad kontroll, för finnandes i butik. Kanske värderas ibland hund högre än kund.


Kan just undra över det




Har de bättre vistelse o mat
på en sorts fängsligt pensionat

kanske behandlas i fängelset fången
likt som där vistelsen mången

stod mot sista vistelse uppå långvård
en så mycket bekvämare fångvård?




(Bilden är tagen utanför järngrinden
till en lokal för musicerande ungdom,
till vilka lokalerna då för tiden voro upplåtna.)







Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-21 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP