Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången



En högre makt styr mig
lik en marionett
Mina försök
att blir fri
är fruktlösa
samt deprimerande
Vibrationer från högre sfär
gör hålrummet
till resonanslåda




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-21 19:01



Bookmark and Share


  mustafa alshihawi
Det är sant och mycket bra!
2020-01-26

  Poesitjejen
Mäktigt!
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP