Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken väg?

Vilken väg ska jag ta
När jag inte vet var jag ska ta vägen?




Fri vers av heleni
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-21 20:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så sorgset skrivet
det sägs alla vägar bär till Rom
om det inte hjälper
bygg dig ett rede av strå
och därifrån utsikt få

2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni