Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14 MINUTER.

Saltkaret välte omedelbart,
stryker över fransen
på bordsduken. Det sker
med vänsterhandens fingrar.
Lyssnande på morgonnyhetens
enformiga litania.

konformerade till realiteter
morgontåget gnisslar vid färd
genom trånga växelpassager

Lugnet i trivialitetens stilla bönestund, avbryts.


återförlorar koncentrationen
kommer verklighet trots allt att
återskapa morgondagen
med det förflutnas blomsterprakt

© Bosse 22 januari 2020.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-22 06:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra beskrivet!Ack ja!
Nuet och dået
Blandat i trivalitetens
Gråa kakafoni!
;)
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten