Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongåva

 

Som att dina händer
läser blindskrift
och förlösande
söker och väljer sidor
kysser känsliga kapitel
i berättelsen om mig

händer förädlade
med helande förmåga
flyhänt flätar de en korg
med sorgen på avigsidan
som en resonansbotten
där hjärtat kan vila

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-01-24 17:08



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ömsint och känsligt!
2020-01-28

    Roger Runkar Ragnar
Mmmmm.......finner ett par fina huvudkomponeter som brilliant binder ihop ditt tolvradiga partitur.
Hör att du hitta rätt ordtonart i detta fria stycke vers.
Lyssnar med nyspetsade öron på melodiflödet som omfamnar oss alla i stor glädje, i poesins ärliga närhet.
2020-01-25

  Lars Hedlin
En fin text i ljuvlig beröring!
2020-01-25

    ej medlem längre
Fint funna metaforer, smeka de mjukt för hjärta och själ!
2020-01-25

    Lena Staaf VIP
Mjuk, innerlig och sensuell text. Landar direkt i hjärtat.
2020-01-24

  Ulf Carlsson VIP
Flyhänt och sensuell metaforik.
2020-01-24

  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2020-01-24

    Sefarge VIP
Ljuvlig poesi
som balsam
med inre frid
att vila emot




2020-01-24
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP